maandag 17 november 2008

Verblijfsvergunning - Container - Woning
















De gesprekken op 13 oktober zijn goed verlopen maar de kern van de zaak blijft het verkrijgen van een verblijfsvergunning. Dat kan niet op basis van de projecten in Lira. Werner moet een andere baan zoeken want op 24 oktober verloopt ons toeristenvisum en moeten we het land uit. De 13de moesten we ook ons mooie gastverblijf verlaten wegens nieuwe bewoners. En wonder boven wonder: onze container komt na 9 weken vertraging nu toch aan, maar waar naar toe?

En toen kwam God in actie.

In 3 dagen tijd: een nieuwe baan voor Werner, een speciale verblijfsvergunning in afwachting van een definitieve, een mooi huis vlak bij de school van de kinderen en de container staat op ons eigen erf.

Dus zijn we begonnen met uitladen en inrichten. Sommige spullen waren al 5 jaar ingepakt. Ierdere doos zit vol verrassingen.

4 opmerkingen:

christined zei

Hallo daar !! Nathalie, Werner, Maxim en Tra !!
Gisterenavond gezellig bij Nicole & Guy langsgeweest : ze had heel lekker voor ons gekookt en natuurlijk hebben we het gehad over jullie.
We leven met jullie mee en zijn blij dat alles zo stillaan op zijn pootjes komt (geduld is in Afrika altijd meegenomen ?? Tot nu toe had ik nog geen tijd gevonden om hier iets te 'posten', maar bij deze hoop ik dat het lukt.
Kunnen wij (Luc & ik) iets overschrijven op het rekeningnummer van je blog ?? Of kunnen we één of ander project op een andere wijze 'sponsoren' ??

Groetjes daar (het wordt hier écht winter : in het weekend geven ze (smeltende) sneeuw !!)

Unknown zei

Hello jullie
Een mooi huis hebben jullie!
Gelukkig is alles nu ok.
Veel zegen, en nog een mooie verjaardag voor Werner
Ludo & Vera

sigrid zei

Gelukkige verjaardag Werner!
We zijn overtuigd dat Gods plan door jullie zichtbaar wordt. Veel zegen en werking van Gods Geest!
kusjes van Harry en Suzanne.

sigrid zei

Hip hip hoera
voor Werner in Oeganda!
We wensen dat elke dag van jouw nieuw levensjaar mag geleid zijn door jouw Hemelse Papa. Dan wordt het een geweldig nieuw levensjaar met geweldige uitdagingen, geweldige wonderen, geweldige zegeningen en dat samen met een geweldig gezin.....is dat niet geweldig!
Begin vandaag en geniet van jouw éérste nieuwe geweldige dag!
En nu nen geweldige dikke knuffel en 3 dikke kussen van SigridXXX
We kijken zo uit naar de komst van jullie kids Joepijahé !!